Antena Căutare

Daria Zamfir, o fetiță-clovn cu talent cât zece! E mică de ani, dar pe scenă e un adevărat vulcan de energie și voie bună!

Daria Zamfir are 10 ani, din Bucureşti, a venit să le demonstreze juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât este ea de talentată.

Daria Zamfir are 10 ani, din Bucureşti, a venit să le demonstreze juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât este ea de talentată. Și are talent cât încape! Iar costumația, machiajul și prezența scenică au fost la superlativ!

Fetița-clovn a pregătit un moment care combină pantomima cu actoria și elementele de circ. Seara continuă în mare forță cu Daria, ia fetița i-a uimit pe toți cu mișcările, buna dispoziție și capacitatea de a anima atmosfera!

„Bravoooooooooooo!”, i-au spus toți jurații.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „DARIA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La șase anișori, Mianda a cântat pe scenă cu Ruby și Dorian Popa! “Bună, ce mai zici”, are talent?... „Fetița-clovn” Daria Zamfir a câștigat cea de-a opta ediție „Next Star” cu un număr fascinant de pantomimă, magie și act...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x