Antena Căutare

De pe scena „Next Star”, direct în show-urile de top din Germania și SUA! Daria Văcăroiu a cucerit două continente cu talentul ei

 Daria Văcăroiu a impresionat o înreagă Românie cu talentul ei.În sezonul trecut al emisiunii „Next Star”, al șaselea. fetița de numai 12 ani a demonstrat că are nevoie doar de un pian și o harpă pentru a crea magia.

Daria Văcăroiu a impresionat o întreagă Românie cu talentul ei și acum are și publicul din Germania la picioare. În sezonul trecut al emisiunii „Next Star”, al șaselea, fetița de numai 12 ani a demonstrat că are nevoie doar de un pian și o harpă pentru a crea magia.

În Germania, Daria s-a remarcat din nou. În fața a 15 copii cu voci de excepție, românca noastră a ieșit învingătoare la ”Voice Kids Germania”.

Și peste Ocean, micuța a făcut furori. În acest ritm, nu ne-ar mira ca Daria de la ”Next Star” să cânte în duet cu artiști precum Beyonce, Sia sau Celine Dion. Până la urmă, talentul nu are limite, nu-i așa?

La ”Next Star” a strălucit nu ca o steluță, ci ca un adevărat star

Vă mai amintiți când a primit un val de aplauze atunci când, fără emoții a început să interpreteze melodii precum "Get Lucky", aparținând lui Daft Punk?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se întâmpla la începutul anului chiar pe scena de la ”Next Star!”. Harpa și pianul, în perfect acord cu vocea, le-a făcut atunci pielea de găină juraților.

Iar cele două instrumente i-au completat perfect vocea demnă de un star internațional.

Rețineți, Daria Văcăroiu de la ”Next Star”, veți mai auzi de ea! Și o veți tot auzi la radio și la televizor!

Pepe, Dorian şi CRBL învaţă să meargă pe monociclu, la Next Star. Niciodată nu e prea târziu să redevii copil!... CRBL vrea să învețe să meargă pe role agresive: “Sunt foarte interesat de o pereche de role, măsura 44”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x