Antena Căutare

Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la Next Star: „Cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta”

Juratul Next Star Dorian Popa recunoaște că face eforturi pentru a nu lăsa sentimentele să îl copleșească atunci când vine vorba de cei mai talentați copii ai României pe care îi întâlnește în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

dorian popa, stergandu-si lacrimile la next star Galerie
Dorian Popa a explicat ce anume l-a făcut să lăcrimeze, la „Next Star” | Antena 1

Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potrivește de fiecare dată cu momentele impresionante la care este martor pe scenă. Așa se va întâmpla și sâmbătă, într-o nouă ediție Next Star, când Dorian se va întâlni cu un băiețel cu totul special și cu tatăl său.

Dorian Popa, cuprins de lacrimi în timpul emisiunii Next Star de la Antena 1

„M-a terminat, m-a dat cu capul de toți pereții, eu fiind și... lipsă tată.. M-am impresionat mai mult decât prevede legea, cei care mă cunosc știu de ce mă înduioșează chestia asta. M-a lovit și nu am mai putut să îmi revin”, va spune Dorian Popa. Cine e micuțul care l-a determinat pe juratul Next Star să spună asta, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

„ În fiecare sâmbătă, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare sau care îi vor pune în dificultate cu replicile lor.

Citește și: Next Star, 26 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Carla Nicole Munteanu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Micuții vor încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc Trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro.

dorian popa in costum alb de raiat

Dorian Popa este jurat al emisiunii „Next Star” de la Antena 1

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

„Next Star” revine cu o ediție nouă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x