Next Star

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Double D, o trupă de fetițe care fac gimnastică acro-dance, a câștigat cea de-a patra ediție “Next Star”

 
+6 click pentru
galerie

20 de fetițe, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, din București, care fac gimnastică acro-dance sub numele Double D, au câștigat aseară cea de-a patra ediție a show-ului “Next Star” , prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Double D i-au impresionat pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu momentul lor, iar acestea au fost declarate câștigătoare după o jurizare care s-a lăsat cu discuții în contradictoriu între artiștii de la masa juriului.

“A fost una dintre serile acelea în care decizia a fost la limită, cu contre între noi, jurații. Însă Double D au fost fără greșeală”, spune Dorian Popa.

“Am căutat defecte celor care meritau să meargă mai departe în marea finală și când a venit vorba despre Double D nu am avut decât cuvinte de laudă. Nu au greșit nimic, au fost extrem de determinate, extrem de serioase, zâmbitoare pe scenă și, la final, au știut să se bucure”, adaugă Pepe.

32 de copii din toată țara au urcat sâmbătă seara pe scena de la “Next Star”, ca să le demonstreze talentul lor celor trei jurați. S-a cântat vocal și la percuție, s-a dansat în mai multe stiluri, s-au făcut acrobații la trapez, dar și demonstrații de kendama și gimnastică acro-dance, s-au spus monologuri umoristice. De asemenea, pe scena show-ului a urcat și o campioană națională absolută la haltere care și-a spus povestea. Ana Maria (11 ani), căci așa o cheamă pe mica sportivă care a apărut în fața juraților în afara concursului, a primit și un dar multdorit, un laptop, din partea Alessandrei Stoicescu, președinta Fundației Mereu Aproape.

Ca de obicei, copiii l-au avut alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul show-ului, care i-a încurajat și susținut, alături de părinții lor.

Cine sunt cei care vor urca pe scena celui mai cunoscut și iubit show de talente dedicat copiilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentata de Dan Negru.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

➡️ Urmăreste emisiunea Next Star online, pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/P8IOLE7. Vezi LIVE sau editii integrale inregistrate.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe