Antena Căutare

Duckadam vine la “Next Star”, să-i facă un cadou special unui băiețel sărman, care are grijă de tatăl bolnav de epilepsie

Joi, 9 aprilie, la Antena 1, campionii “Next Star” luptă pentru povești incredibile ale unor copii speciali.

Joi, 9 aprilie, la Antena 1, campionii “Next Star” lup pentru povești incredibile ale unor copii speciali.

Teodora Sava, concurentă în primul sezon al emisiunii, îl va aduce joi, în fața publicului și a juriului, pe eroul ei, Luca, un băiețel de 8 ani, care trăiește în condiții foarte grele și care, de la vârsta de 4 ani, are grijă de tatăl lui, bolnav de epilepsie. Mama lui s-a sinucis, din cauza greutăților, copilul fiind cel care duce acum, pe umerii lui, grija casei și a tatălui. Însă problemele de care se lovește zilnic, nu-l împiedică pe Luca să mergă zilnic la școală. Chiar dacă pentru asta trebuie să facă naveta cu trenul.

Luca mărturisește joi, la “Next Star”, că unul dintre visurile lui este să aibă… o bicicletă. De asemenea, puștiul spune că îi place fotbalul și că este suporter al echipei Steaua. Impresionat de povestea copilului, legendarul portar al Stelei, Helmuth Duckadam, vine joi, la “Next Star”, să-i aducă puștiului un cadou special.

Ce altă mare surpriză îi vor face Dan Negru și echipa “Next Star” micului Luca, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 9 aprilie, de la ora 20.30, într-o ediție emoționantă a talent show-ului.

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara: Emisiunea lui Dan Negru a fost urmărită de apro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x