Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Duelul generatiilor in muzica! Anca Turcasiu vs. Cosmin Stancu sau micul Connect-R

Desi cand era mic isi dorea sa devina hairstylist, viata lui Cosmin a luat o alta turnura. Canta de dimineata pana seara si iubeste teatrul

Desi cand era mic isi dorea sa devina hairstylist, viata lui Cosmin a luat o alta turnura. Canta de dimineata pana seara si iubeste teatrul

Parintii i-au descoperit talentul si l-au incurajat. Vorbeste despre Adrian Paunescu si despre Cenaclul Flacara ca un om mare, ba chiar si recita... "Pentru un pachet de biscuiti".

Anca Turcasiu i-a fost partenera de scena, alaturi de care a interpretat o piesa de teatru. Doamna profesoara il trece pe "Connect-R" la tabla, insa lucrurile nu sunt atat de simple, spre amuzamentul tuturor. Ceea ce a urmat a fost dincolo de orice asteptare: Relu se dueleaza cu Anca in... versuri. "Genial!", exclama Connect-R, care recunoaste ca ii placea foarte mult de artista in copilarie.

"A interpretat foarte bine. Se vede clar caracterul sau, dupa ce a terminat momentul", spune Pepe. Vasile Muraru are si el numai cuvinte de lauda: "A fost de nota 10, bravo!".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video