Antena Căutare

Ea este un fel de Nadia Comăneci, la Next Star! Daria Văcăroiu a câştigat a doua ediție din sezonul 6, cu patru note de 10!

Trofeul Next Star a fost ridicat către cer de Daria Văcăroiu! Ea este câștigătoarea celei de-a doua ediții a sezonului 6 ”Next Star”.

Trofeul Next Star a fost ridicat către cer de Daria Văcăroiu! Ea este câștigătoarea celei de-a doua ediții a sezonului 6 ”Next Star”.

Sub aplauzele tuturor, fetița a tresărit de bucurie atunci când și a auzit numele! CRBL și-a dat jos pălăria în semn de respect pentru talentul și munca ei!

A luat punctajul maxim: patru de 10! "Ea este un fel de Nadia Comăneci la Next Star!", a spus Dorian Popa.

"Mă simt excelent! Nu îmi imaginam că se va întâmpla!", a spus Daria! Familia și ceilalți concurenți au felictat-o pe micuța cu voce de aur!

Daria Văcăroiu a primit un val de aplauze atunci când, fără emoții a început să interpreteze în a doua ediție a sezonului șase "Next Star" melodia "Get Lucky", aparținând lui Daft Punk. Harpa, în perfect acord cu vocea, le-a făcut pielea de găină juraților.

Concurentul trimis în Finală prin SMS-urile voastre va fi aflat mâine dimineață la emisiunea "NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI".

Cuvintele ei sunt melodie: "Eu mâine..."! Serenada Sîrghi, interpretare cu patos despre iubire și dramă!... Bianca Pană, aleasa publicului la „Next Star”. Micuța din Aluniș a rămas fără cuvinte la auzul veștii că s-a calificat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x