Antena Căutare

Elena Hasna, fetița-fenomen de la „Next Star” s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy. Fotografiile recente demonstrează cu vârf și îndesat acest lucru!

Elena Hasna, fetița-fenomen care a ridicat juriul în picioare după ce a urcat pe scena de la "Next Star", a devenit o adevărată domnișoară. De curând, frumoasa liceană a mers la mare și nu a ratat ocazia de a face poze într-un decor de vis. Pe lângă decor, admiratorii au observat că Elena s-a transformat dintr-o rățușcă într-o adevărată lebădă.

Elena Hasna, fetița-fenomen care a ridicat juriul în picioare după ce a urcat pe scena de la "Next Star", a devenit o adevărată domnișoară. De curând, frumoasa liceană a mers la mare și nu a ratat ocazia de a face poze într-un decor de vis. Pe lângă decor, admiratorii au observat că Elena s-a transformat dintr-o rățușcă într-o adevărată lebădă.

La 16 ani, cântăreața din Târgu Jiu a rămas în inimile românilor datorităă sensibilității ei și a vocii inconfundabile, demne de un star internațional. Fanii chiar au asigurat-o că e mult mai frumoasă și mai talentată decât Lara Fabian, cântăreața care-i este un model și cu care a fost comparată de sute de ori.

La câteva luni de la finalizarea show-ului de talente ”Next Star”, Elena, câștigătoarea premiul de popularitate, este un adevărat star pe Youtube. Micuța artistă continuă să facă furori pe internet, căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat aproape 18 milioane de accesări pe Youtube.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, copleșitor de sexy la sala de fitness. Fanii:„Ochișori de păpuşică. Trup de regină!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x