Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

El este singurul PIAN de care trebuie să ne pese! Fabiani a primit palmă după palmă, dar a ajuns să „duduie” cele mai mari scene ale lumii

Fabiani, să ne ierți! Pentru tine, „pian” înseamnă cu total altceva. Pentru tine, „pian” înseamnă dragostea mamei tale, care a făcut sacrificii uriașe pentru tine. Pianul DUDUIA în momentul în care ea și-a dat ultima suflare. Fabiani, tu ești singurul PIAN despre care trebuie să vorbim!

El este singurul PIAN de care trebuie să ne pese! Fabiani a primit palmă după palmă, dar a ajuns să „duduie” cele mai mari scene ale lumii

În ultimele două săptămâni, cuvântul „Pian” este nelipsit din presă și din discuțiile de zi cu zi ale multora, că vorbim de lumea interlopă sau nu.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii Next Star, ne-a amintit care este singurul „Pian” care ar trebui să „duduie”: Fabiani, un copil-minune, un talent fără pereche din România.

Când avea doar zece ani, a rămas fără mamă. În timp ce băiatul a rămas acasă, să repete la instrumentul ce avea să îl ducă pe cele mai prestigioase scene ale lumii, femeia s-a dus la magazin să cumpere pâine pentru pachetul de a doua zi a fiului ei.

El este singurul PIAN de care trebuie să ne pese! Fabiani a primit palmă după palmă, dar a ajuns să „duduie” cele mai mari scene ale lumii

Și-a dat ultima suflare pe o trecere de pietoni, spulberată de o mașină.

De ziua lui de naștere, copilul și-a înmormântat mama. Nu s-a mai despărțit de pianul pe care mama i-l luase cu bani împrumutați de la bancă.

„Să vă mai arăt un "Pian" de care nu ați auzit:

Mama unui copil de 10 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Petroșani.
Își lăsase copilul în casă să repete la pian și a coborât la magazin să cumpere pâine pentru sandwich-ul de școală de a doua zi.
Nu s-a mai întors niciodată.

Fabiani, copilul, și-a îngropat mama chiar de ziua lui.

Fabiani a continuat să cânte la pianul pe care mama i l-a cumpărat cu bani luați de la bancă.
Azi, după câțiva ani, puștiul a ajuns cel mai bun tânăr pianist din lume, cântă pe marile scene din lume alături de nume impresionate cum e Andreea Bocelli.

Un alt Pian.
Tot din România”,
a scris Dan Negru, pe Facebook.

În 2015, Fabiani a participiat la Next Star, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Atunci, a cântat, la pian, pentru mama sa...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video