Antena Căutare

Fetiţele lui Pepe si Dan Negru nu au curajul să vină la Next Star. Care este motivul "invocat" de micuţe

Joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la "Next Star",  vine sa cante Antonia, o fetita de patru ani si jumatate din judetul Suceava. Iar juratii  nu doar ca se topesc atunci cand o vad - Alina Eremia chiar paraseste fotoliul de jurat ca sa o imbratiseze -, dar incep sa o laude pentru curajul ei de a urca pe scena de la "Next Star" la o varsta atat de mica.

Joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la "Next Star", vine sa cante Antonia, o fetita de patru ani si jumatate din judetul Suceava. Iar juratii nu doar ca se topesc atunci cand o vad - Alina Eremia chiar paraseste fotoliul de jurat ca sa o imbratiseze -, dar incep sa o laude pentru curajul ei de a urca pe scena de la "Next Star" la o varsta atat de mica.

Cu ocazia asta, taticii din juriu si prezentatorul emisiunii marturisesc ca fetitele lor se tem sa vina la talent show-ului pentru copii

"Eu am o fetita de varsta ta, dar ei ii este frica sa vina la "Next Star"". Spune ca ii e rusine sa urce pe scena", ii zice Pepe. "Si a mea e la fel", adauga prezentatorul Dan Negru. "Alesia mea e mai curajoasa, dar are deja sase ani. N-ar fi facut asta niciodata la patru ani si jumatate", adauga CRBL.

Ce melodie va interpreta micuta concurenta si ce vedeta vine sa cante alaturi de ea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, intr-o noua editie "Next Star" prezentata de Dan Negru.

Fosta concurenta la Next Star, Paula Both, lansează videoclipul "Rainbow". Ţi-o aminteşti pe fetiţa-fenomen?... Un copil inventator vine la "Next Star" să prezinte ultima sa creație: un robot care rezolvă cubul Rubik. De ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x