Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

elevii scolii recea tin in mana cecul cu marele premiu al sezonului 10 Next Star Galerie
Elevii Școlii Recea sunt marii câștigătoriNext Star sezonul 10 | Antena 1

Momentele de suspans au luat sfârșit, iar publicul și-a ales marele câștigător al sezonului 10 din Next Star 2021. În finala Next Star, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 de DA în finală de la jurați. Astfel, publicul a decis prin SMS cine e câștigătorul.

Marele câștigător al sezonului 10 Next Star, ales din 8 concurenți talentați

Iată că, după multe momente de tensiune și de clipe de suspas, concurenții acestui sezon au aflat cine va merge acasă cu marele premiu. Sezonul acesta a fost plin de numere de talent și de clipe de umor.

Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, astfel că, sezonul 10 Next Star a fost condimentat cu de toate. După 8 ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final și unul dintre ei a fost desemnat marele câștigător.

Școala Recea a demonstrat că are toate atuu-urile necesare pentru a primi marele premiu oferit de Antena Group. Cu siguranță, fiecare concurent a meritat acest lucru, însă elevii au reușit să emoționeze o țară întreagă, care i-a votat.

Cine a câștigat Next Star 2021. Școala Recea, marea învingătoare a sezonului 10

Dintre toți cei 8 concurenți (singur sau în echipă) Școala Recea a fost desemnată ca fiind marele câștigător al acestui sezon Next Star.

Finala a fost una senzațională, plină de clipe de „Îl avem, da, trofeul Next Star. V-ați făcut treaba: Loredana, Ștefan Bănică, Dorian. Acum e treaba celor care ne privesc la televizor. Îi știți, i-ați adus în finală. Start Vot”, a fost anunțul lui Dan Negru, iar din acel moment a fost doar o chestiune de timp până să se anunțe marele câștigător.

Românii au votat după preferință, iar Școala Recea a intrat în posesia marelui premiu. Dintre toți concurenții care au pregătit momente unice la Next Star 2021, doar unul a putut câștiga. Toți cei 8 concurenți au avut momente unice, pline de talent, momente care i-au lăsat cu gurile căscate pe jurați sau i-au făcut să se ridice în picioare, fiind muți de uimire.

Marele câștigător a pregătit un moment special pentru finală, în care talentul a fost pus în valoare. Juriul a fost încântat de prestația câștigătorului, astfel că, l-au recompensat cu 3 voturi de DA, fapt pentru care a reușit să ajungă la votul publicului și în final, să devină marele câștigător.

Publicul a fost la sentimentul juriului și l-a votat în număr mare, reușind să-i facă pe elevii Școlii Recea să câștige premiul pus în joc, oferit de Tedi.

Reacția Școlii Recea, după ce a câștigat Finala Next Star 2021

Bucuria câștigătorilor a fost evidentă, acest lucru s-a văzut chiar de pe scenă, atunci când și-au auzit numele. Emoțiile nu au lipsit nici ele din peisaj și au făcut ca această finală să fie una originală, cu o încărcătură emoțională constructivă, care i-a ajutat pe marii câștigători să fie în extaz.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damia... Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Finala Next Star 2021. David Dincă, alături de Andreea Bălan pe scenă. Cât de bine a cântat el. Juriul s-a ridicat în picioare

Finala Next Star 2021. David Dincă, alături de Andreea Bălan pe scenă. Cât de bine a cântat el. Juriul s-a ridicat în picioare

David Dincă i-a uimit pe jurați cu vocea sa puternică. Acesta a pregătit un moment inedit, la care a fost acompaniat de Andreea Bălan și Petrișor Ruge.

Duminica, 18.07.2021, 00:08
Ultimele știri
x