Antena Căutare

Finala Next Star a spulberat concurenta!

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, a incheiat in forta cel de-al doilea sezon al emisiunii cu prichindei, marea finala impunandu-se ca lider de piatã la nivelul tuturor categoriilor de public.

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, a incheiat in forta cel de-al doilea sezon al emisiunii cu prichindei, marea finala impunandu-se ca lider de piatã la nivelul tuturor categoriilor de public.

Muzica de calitate, teatru, dans si multa seriozitate, toate venite din partea unor micuti cu varste cuprinse intre patru si zece ani, acestea au fost ingredientele unui show magic la Antena 1. Vanessa Marzavan i-a convins pe juratii Pepe, Lora, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru ca este cea mai buna si ca merita sa primesca trofeul „Next Star” si premiul in valoare de 20.000 de euro.

Romanii au savurat aseara fiecare clipa a finalei Next Star, emisiunea prezentata de Dan Negru spulberand concurenta si impunandu-se ca lider de piata la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, Next Star a inregistrat o cota de piata de 25.7% si un rating mediu de 11.1% la nivelul targetului 18-49 urban, mult peste dublul cifrelor inregistrate de principalul competitor, Pro Tv, respectiv, 10.1% share si 4.4% rating, care difuza atunci meciul de Europa League Panduri – Pacos Ferreira.

Peste 3 320 000 de telespectatori la nivel national au urmarit aseara, in minutul de aur, 21:59, deznodamantul celui de-al doilea sezon Next Star, in vreme ce media pe minut, la nivelul aceluiasi target era de peste 2 375 000 de telespectatori.

Intreg sezonul s-a bucurat de un real succes in randul telespectatorilor, talent show-ul inregistrand un procent de leadership la nivelul target-ului all urban de 92%.

Emotionant. Maestrul Radu Beligan a predat stafeta talentului romanesc!... Final de sezon.Vanessa Marzavan este marea castigatoare de la „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x