Antena Căutare

Gândesc la fel, se mișcă într-un mare fel! Spectacol total de street dance: membrii trupei Soul Boys sunt din plastilină?

În a şasea ediție a sezonului 6 "Next Star", trupa Soul Boys face un număr impresionant de street dance.

Gândesc la fel, se mișcă într-un mare fel! Spectacol total de street dance: membrii trupei Soul Boys sunt din plastilină? Galerie
Soul Boys

În a şasea ediție a sezonului 6 "Next Star", trupa Soul Boys face un număr impresionant de street dance.

Deşi au doar doar cinci anişori,cei doi prieteni „de suflet” și nu numai au o pasiune comună: dansul. Micuții din București sunt A-DO-RA-BI-LI! Unde mai pui că visul lor a fost să ajungă la "Next Star"?

Nici nu au intrat bine pe scenă că juraţii au fost copleşiţi de talentul celor doi. Îmbrăcați la fel, au dat dovadă că știu să se sincronizeze perfect. La asta nu v-aţi fi aşteptat, nu?

CRBL a fost în extaz, iar jurata Alina Eremia nu a putut să nu schițeze câteva mișcări de pe scaun.

"Trimite-i pe SOUL BOYS direct în Marea Finală! Votează SOUL BOYS prin SMS la 1272 (0,60 Euro, TVA inclus)! Vineri, la "Neatza cu Răzvan și Dani" afli care este finalistul ediției.

Cu bocanci, pantaloni de piele și lanțuri, Iulia arată ca un rockstar! Linkin Park, o fetiță de 11 ani vă dă clasă!... Octavian Bellu, ce zici de ea? Direct de la Chișinău, Patricia Tanasov a făcut un număr de gimnastică ritmică de 10!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x