Antena Căutare

Google Maps în varianta umană! Radu, un puști genial: E doxă de geografie, știe toate steagurile din lume și poate să arate orice țară pe hartă

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Radu are un coeficient de inteligență, măsurat de specialiști, de 149, în condițiile în care majoritatea oamenilor inteligenți de pe planetă au un IQ în jurul valorii de 100. Din acest motiv, Radu este considerat un copil fenomenal. La doi ani, puștiul știa toate literele, iar la trei ani citea cursiv. Este pasionat de geografie, iar atunci când va fi mare vrea să fie cercetător la NASA.

Demonstrația sa a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, asta pentru că știe toate steagurile, dar mai ales, poate să arate pe hartă orice țară din lume.

Radu i-a uimit pe jurați cu inteligența și memoria sa: „Genial ăsta mic!”, „Nu pot să cred că știe toate astea!”, “Este un copil fenomen!”, se aude de la masa juriului.

Un băiețel cântă atât de bine o piesă a lui Celine Dion? WOW! Luca a impresionat juriul cu "I surrender"... Explozie de energie! Trupa X-Style mini Kids, super demonstrație de dans pe scena "Next Star"...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x