Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Google Maps în varianta umană! Radu, un puști genial: E doxă de geografie, știe toate steagurile din lume și poate să arate orice țară pe hartă

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Radu are un coeficient de inteligență, măsurat de specialiști, de 149, în condițiile în care majoritatea oamenilor inteligenți de pe planetă au un IQ în jurul valorii de 100. Din acest motiv, Radu este considerat un copil fenomenal. La doi ani, puștiul știa toate literele, iar la trei ani citea cursiv. Este pasionat de geografie, iar atunci când va fi mare vrea să fie cercetător la NASA.

Demonstrația sa a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, asta pentru că știe toate steagurile, dar mai ales, poate să arate pe hartă orice țară din lume.

Radu i-a uimit pe jurați cu inteligența și memoria sa: „Genial ăsta mic!”, „Nu pot să cred că știe toate astea!”, “Este un copil fenomen!”, se aude de la masa juriului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube