Antena Căutare

Google Maps în varianta umană! Radu, un puști genial: E doxă de geografie, știe toate steagurile din lume și poate să arate orice țară pe hartă

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

În prima ediție a noului sezon “Next Star”, Radu , un puști de doar cinci ani, genial la propriu, i-a lasat muți de uimire pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Radu are un coeficient de inteligență, măsurat de specialiști, de 149, în condițiile în care majoritatea oamenilor inteligenți de pe planetă au un IQ în jurul valorii de 100. Din acest motiv, Radu este considerat un copil fenomenal. La doi ani, puștiul știa toate literele, iar la trei ani citea cursiv. Este pasionat de geografie, iar atunci când va fi mare vrea să fie cercetător la NASA.

Demonstrația sa a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, asta pentru că știe toate steagurile, dar mai ales, poate să arate pe hartă orice țară din lume.

Radu i-a uimit pe jurați cu inteligența și memoria sa: „Genial ăsta mic!”, „Nu pot să cred că știe toate astea!”, “Este un copil fenomen!”, se aude de la masa juriului.

Un băiețel cântă atât de bine o piesă a lui Celine Dion? WOW! Luca a impresionat juriul cu "I surrender"... Explozie de energie! Trupa X-Style mini Kids, super demonstrație de dans pe scena "Next Star"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x