Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Hitul verii 2017? Pasiunea atinge cote maxime în cel mai nou videoclip al lui Pepe! ”Sentimente intense”, piesa primită cu entuziasm de fani

Pepe forteaza un pic vara lui 2017 care este atât de aproape si lanseazâ “Sentimente Intense”, o piesa scrisa si produsa pentru a fi adaugata direct, definitive si irevocabil în playlisturile petrecerilor ce vor veni.

Pepe forteaza un pic vara lui 2017 care este atât de aproape si lanseazâ “Sentimente Intense”, o piesa scrisa si produsa pentru a fi adaugata direct, definitive si irevocabil în playlisturile petrecerilor ce vor veni.

Este cumva deja o traditie si Pepe o pastreaza ca înainte de fiecare sezon estival sa propuna un single ce ulterior sa devina soundtrack-ul perfect al noptilor fierbinti de vara.

La Industria J s-a ocupat de productia executiva a piesei, Pepe semnând în parte compozitia alaturi de Jimmy Dub, Dj Bonne si Omar versurile fiind scrise de chiar de artist. Vorbim de o premiera aici fiindca pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.

“Am stiut ca piesa este pentru Pepe de la început, de la primele acorduri si prima linie melodica si ma bucur de aceasta colaborare mai ales ca pentru La Industria J este un punct în timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio si sunt absolut convins ca e cel mai bun start pe care îl puteam avea în noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Barbulescu în ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de când locatia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide în chiar centrul Bucurestiului si, mult mai important de atât, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit în ultima perioada. Pregatirile pentru deschidere sunt pe ultima suta de metri totul aratând fabulos lucru ce se poate vedea si în “Sentimente Intense”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video