Antena Căutare

Un munte de ambiție, nu glumă! Giorgia, fetița cu un picior amputat, care face gimnastică! Jurații, impresionați până la lacrimi: ”Mi-am propus să nu mai spun <>”

Surpriză de proporții în această seară, la ”Next Star”, unde a sosit o concurentă tocmai din Milano. Giorgia Greco are 11 ani și este campioana Italiei. 

Surpriză de proporții în această seară, la ”Next Star”, unde a sosit o concurentă tocmai din Milano. Giorgia Greco are 11 ani și este campioana Italiei.

Viața puștoaicei era una excelentă, însă bucuria ei a fost umbrită de un incident nefericit. Din cauza unei tumori, părinții au fost nevoiți să decidă să-i fie amputat un picior, pentru a-i salva viața. Chiar și așa, însă, ea continuă să facă sport.

”Nu am vrut acest lucru, dar am fost nevoiți. Dacă n-am fi ales asta, Giorgia n-ar mai fi fost printre noi. A trebuit să alegem asta”, a mărturisit mama fetiței.

La ”Next Star”, însă, ea și-a îndeplinit un vis - acela de a călări. Ba mai mult, ea a oferit și un moment cu totul și cu totul inedit, ce i-a lăsat fără cuvinte pe jurați.

”Câtă ambiție trebuie să aibă!”, a spus Pepe în timpul reprezentației.

”Este dovada faptului că nu există nu pot.”, a spus Lidia Buble.

Ce moment, oameni buni, ce moment! Una dintre piesele Arethei Franklin a răsunat la ”Next Star”! Delia l-a impresionat p... Boem Stars, moment spectulos pe scena ”Next Star”! Lidia Buble: ”A fost bine pentru voi, copii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x