Antena Căutare

Împreună pe scenă, născute în aceeași zi: Rodica Popescu Bitănescu este fan declarat al Dariei

Daria nu s-a tuns niciodată pentru că vrea să aibă părul ca al Mariei Dragomiroiu. Și are 10 ani. Vine din Târgu Jiu și vrea să fie actriță, să strălucească în lumina reflectaoarelor


Daria nu s-a tuns niciodată pentru că vrea să aibă părul ca al Mariei Dragomiroiu. Și are 10 ani. Vine din Târgu Jiu și vrea să fie actriță, să strălucească în lumina reflectoarelor.

Vrea să o imite pe Rodica Popescu Bitănescu și râsul care a consacrat-o. Ajutată de jurați și public. Când... a rămas cu gura căscată la propriu și a avut lacrimi în ochi în momentul în care a văzut-o pe marea actriță a României chiar în fața ochilor.

Un moment de teatru, împreună cu Ovidiu Cuncea și Rodica Popescu Bitănescu. Extraordinar, mai ales că Daria și Rodica sunt născute pe 5 august și au același nume de familie: Popescu. Brusc, toată lumea a devenit fana Dariei.

Christina Aguilera e mic copil pe lângă ea! Raluca l-a lovit direct în inimă pe Connect-R... Anamaria e mică, dar cu spirit de româncă autentică. O interpretare a Mioriței de te lasă mut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x