Antena Căutare

În ediţia specială de Crăciun, la "Next Star" se întâmplă minuni! O familie săracă are parte de o surpriză ca în poveşti

În seara de Crăciun, o familie numeroasă din România va avea parte de o masă ca în poveşti, cu porc la proţap şi bunătăţi tradiţionale româneşti.

În seara de Crăciun, o familie numeroasă din România va avea parte de o masă ca în poveşti, cu porc la proţap şi bunătăţi tradiţionale româneşti.

Cei 13 fraţi se vor bucura de surpriza pregătită de Dan Negru, chiar în platoul emisiunii „Next Star”, unde vor petrece fericiți în jurul unei mese îmbelșugate, bucuroși că sunt împreună.


În ediţia specială difuzată în prima seară de Crăciun, pe 25 Decembrie, de la 20:30, la Antena 1, foşti concurenţi de la „Next Star” vor reveni pe scena show-ului pentru a îndeplini visurile altor copii mai puţin norocoşi. Ei vor trăi din nou emoţiile jurizării în faţa lui Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R într-o competiţie în care vor cânta şi dansa pentru a susţine cazurile unor copii care au nevoie de ajutor. „Va fi o seară în care vom aduna emoţie şi bucurie, lacrimi şi zâmbete”, spune Dan Negru.

Momente inedite în ediţia specială de Crăciun! Juraţii de la „Next Star” au parte de o surpriză ascunsă într-o cutie de ... Doamnelor, domnilor, copii, bunici, să aveți un Crăciun luminat! Elena Hasna deschide seara specială "Next Star&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x