Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

În ediţia specială de Crăciun, la "Next Star" se întâmplă minuni! O familie săracă are parte de o surpriză ca în poveşti

În seara de Crăciun, o familie numeroasă din România va avea parte de o masă ca în poveşti, cu porc la proţap şi bunătăţi tradiţionale româneşti.

În seara de Crăciun, o familie numeroasă din România va avea parte de o masă ca în poveşti, cu porc la proţap şi bunătăţi tradiţionale româneşti.

Cei 13 fraţi se vor bucura de surpriza pregătită de Dan Negru, chiar în platoul emisiunii „Next Star”, unde vor petrece fericiți în jurul unei mese îmbelșugate, bucuroși că sunt împreună.


În ediţia specială difuzată în prima seară de Crăciun, pe 25 Decembrie, de la 20:30, la Antena 1, foşti concurenţi de la „Next Star” vor reveni pe scena show-ului pentru a îndeplini visurile altor copii mai puţin norocoşi. Ei vor trăi din nou emoţiile jurizării în faţa lui Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R într-o competiţie în care vor cânta şi dansa pentru a susţine cazurile unor copii care au nevoie de ajutor. „Va fi o seară în care vom aduna emoţie şi bucurie, lacrimi şi zâmbete”, spune Dan Negru.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video