Antena Căutare

Atențiune, atențiune! Se caută cei mai talentați copii din România! Încep castingurile pentru noul sezon „Next Star”! Unde vor avea loc preselecțiile

Încep castingurile pentru noul sezon „Next Star”, cel de-al 10-lea! Cei mai talentați copii din România sunt așteptați la preselecții pentru noile ediții ale emisiunii îndrăgite de românii din întreaga țară!

Atențiune, atențiune! Se caută cei mai talentați copii din România! Încep castingurile pentru noul sezon „Next Star”! Unde vor avea loc preselecțiile
„Next Star”, finala sezonului 9.

Iată locurile și datele la care vor avea loc castingurile pentru noul sezon „Next Star”:

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, vor avea loc pe 11 și 12 ianuarie, în București, la Universitatea Româno-Americană, pe Bulevardul Expoziției, nr 1B, sector 1.

Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” vor continua pe 14 ianuarie, la Craiova, la Prestige Boutique Hotel, aflat pe Strada Matei Basarab, nr 15.

Copiii talentați ai României sunt așteptați la casting pentru „Next Star” și pe 16 ianuarie, la Timișoara, la Hotelul Boavista, de pe Aleea FC Ripensia, nr 7A.

Preselecțiile pentru „Next Star” se vor muta apoi, pe 18 ianuarie, la Cluj-Napoca, la Hotel Univers T, pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr 53-55.

Pe 20 ianuarie, va avea loc un alt casting pentru „Next Star”, la Iași, la Hotelul Unirea, aflat în Piața Unirii, la numărul 5.

„Next Star” va căuta copii talentați și la Chișinău, pe 20 și 21 ianuarie, la Centrul de Dans si Vocal SIS N BRO, aflat pe strada Petru Zadnipru 12/2 – Sector Ciocana.

Înscrierile pentru castingurile „Next Star” se pot face aici. Pot fi înscriși copii cu vârste cuprinse între trei și 14 ani.

Preselecțiile pentru „Next Star” se vor încheia la Galați. Copiii talentați vor fi așteptați pe 22 ianuarie, la Școala Voces Galați, aflată pe Strada Domnească, la numărul 48.

Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câștigat de Mihai Dobre, un mic geniu din București, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toți cu mintea sa sclipitoare. Premiul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat de nimeni alta decât Cristina Neagu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x