Antena Căutare

Îți dau lacrimile când o auzi! Uite cum recită o concurentă de la Next Star poezia ”Ce-ți doresc eu ție...”!

Noul sezon Next Star va debuta joi, 18 septembrie, de la 20.30! O mulțime de copii talentați se pregătesc să îi cucerească pe români.

Noul sezon Next Star va debuta joi, 18 septembrie, de la 20.30! O mulțime de copii talentați se pregătesc să îi cucerească pe români.

La filmări, Denisa le-a atras atenția juraților și lui Dan Negru. În ciuda situației dificile în care se află familia ei, fetița are un talent impresionant. Recită poezii cu o emoție incredibilă.

Dan Negru le-a împărtășit fanilor de pe Facebook o scurtă înregistrare, din culise, cu Denisa. De asemenea, gazda show-ului și-a arătat indignarea față de reacția unora la talentul micuței.

”Tocmai ce am filmat cu fetița care a împânzit netul zilele astea, cea cu recitarea plină de patos a poeziei lui Eminescu, "Ce-ți doresc eu ție..". Am văzut că au sharuit-o pe FB o grămadă de politicieni. Puștoaica stă în satul Pitulați, acolo unde, după prima ninsoare, nimeni nu mai poate ajunge. Familia ei câștigă vreo 85 ron pe lună, pentru că în zonă nu se întâmplă nimic. Toți cei de acolo sunt uitați de lume. Dar când vine vorba de imagine, toți politicienii s-au cocoțat pe Denisa”, a scris Negru.

Jurații ”Next Star”, pregătiri intense pentru noul sezon! Cum s-au fotografiat aceștia!... Lora se întrece cu soțul ei, la pescuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x