Antena Căutare

SENZAȚIOOOONAL! Giulia Tabără a cântat piesa ”Who's Loving You” și i-a ridicat în picioare pe jurați! Dorian Popa: ”Sunt pur și simplu șocat. Scoate o piesă!”

A mai fost la ”Next Star” și a decis să-și mai încerce norocul încă o dată. Giulia Tabără, în vârstă de 11 ani, a decis să interpreteze piesa ”Who's Loving You”, spre surprinderea juraților care au comentat că este  o ”melodie greuță”.

A mai fost la ”Next Star” și a decis să-și mai încerce norocul încă o dată. Giulia Tabără, în vârstă de 11 ani, a decis să interpreteze piesa ”Who's Loving You”, spre surprinderea juraților care au comentat că este o ”melodie greuță”.

SENZAȚIOOOONAL! Giulia Tabără a cântat piesa ”Who's Loving You” și i-a ridicat în picioare pe jurați! Dorian Popa: ”Sunt pur și simplu șocat. Scoate o piesă!”

”Mi se pare că aud o doamnă din aia, din corul bisericii. E senzațională.”, a spus Dorian Popa.

”Dă-mi voie să te iau în brațe. Ai fost minunată.”, a spus Pepe, care a completat. ”Ce transformare. Cât ai crescut.”, a mai zis el.

”Sunt pur și simplu șocat. Timbrul ei e minunat. Giulia, fă ceva cu vocea aia. Scoate o piesă ceva.”, a spus Dorian.

Lavinia, fetița de șase ani care a reinterpretat povestea Scufiței Roșii, l-a dat gata pe Pepe: ”Sunt impresionat! Felic... Aija Taheira Surugiu, spectacol magnific la trapez pe scena "Next Star": ”Când fac asta, simt că zbor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x