Next Star

Ne revedem în curând!

Juratul Next Star, CRBL, un tată mândru: "Am o relație foarte bună cu Alessia!" Cum arată micuța!

 
+3 click pentru
galerie

CRBL are toate motivele să fie mândru de fiica sa. Alessia adoră să cânte la pian, dar îi place să și danseze, chiar dacă are numai șapte ani. Artistul și-ar dori ca fata lui să-i calce pe urme și să urmeze o carieră în muzică sau dans.

Fiica artistului și a soției lui, Elena, a împlinit șapte ani pe 21 augustAlesia a avut parte de o petrecere de pomină și de cadouri pe măsură.

Alesia a venit pe lume pe 21 august 2010 și  de când era doar un bebeluș, părinții și cei dragi au observat că e bucățică ruptă din tatăl ei!  Acum, blondina se pregătește de școală, dar nu are deloc emoții, căci îi place să steau cu alți copii, iar la grupa pregătitoare, s-a descurcat excelent!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe