Antena Căutare

Juratul Next Star, Pepe, amintire amuzantă din clasa I

Aflaţi la filmările pentru îndrăgitul show cu prichindei, Next Star, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, cei cinci juraţi ai emisiunii –Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru retrăiesc momente amuzante din copilăria lor cu fiecare moment al micuţilor concurenţi care păşesc în faţa lor pe scenă.


Aflaţi la filmările pentru îndrăgitul show cu prichindei, Next Star, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, cei cinci juraţi ai emisiunii –Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru retrăiesc momente amuzante din copilăria lor cu fiecare moment al micuţilor concurenţi care păşesc în faţa lor pe scenă. Impresionat de talentul unui puşti de doar 7 ani, Pepe le-a povestit râzând ce a păţit el în clasa I: “La vârsta lui, eram singurul copil din clasă care s-a încurcat la serbarea abecedarului. N-am fost în stare să ţin minte o poezie! Am tot respectul pentru copiii care vin aici, la Next Star!”

Şi Connect-R a stârnit hohote de râs în platoul Next Star, când le-a povestit colegilor săi că el, în prima zi de şcoală, s-a speriat atât de tare de un câine care era în faţa şcolii, încât nu a mai intrat în clădire.

Ce alte întâmplări amuzante au mai împărtăşit juraţii, dar şi momentele artistice ale talentaţilor prichindei, telespectatorii le vor putea urmări mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

Juraţii Next Star se distrează pe cinste în pauzele de la filmări. Uite cum au fost surprinşi!... SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ! Mihai va vedea pentru prima dată marea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x