Antena Căutare

Katia Cărbune a câștigat cel de-al optulea trofeu“Next Star”, iar emisiunea a fost lider de audiență pe all urban

Finala emisiunii „Next Star” difuzată ieri, 6 aprilie, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban.

Finala emisiunii „Next Star” difuzată ieri, 6 aprilie, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, emisiunea „Next Star” difuzată între 20.29-00.00 s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, întregistrând o audiență medie de 6,2 puncte de rating și 15,2 % cotă de piață. ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu 6 puncte de rating și 14,5 % cotă de piață.

Katia Cărbune (11 ani, din Cluj-Napoca) este câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Next Star” și a trofeului în valoare de 20.000 de euro. Fetița, al cărei mentor în concurs a fost CRBL, i-a uimit pe jurați cu o compoziție proprie pe care a interpretat-o ca o adevărată artistă. Trofeul i-a fost înmânat de doi artiști de primă mărime ai scenei românești, Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Nu am cuvinte să descriu ce am simțit în momentul în care Dan Negru a anunțat că eu sunt câștigătoarea. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am fost extraordinar de fericită! Îmi doream foarte mult să câștig, dar nu mă așteptam, pentru că toți ceilalți concurenți au fost foarte talentați”, spune aceasta.

Katia își dorește să pună deoparte cei 20.000 de euro câștigați la “Next Star”. “Vreau să păstrez acești bani pentru perioada când voi deveni actriță. Pentru că visul meu este să fiu actriță în propriul musical, la Londra”, mai spune ea.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target All urban

Perioada 6 aprilie 2017

Bravo, copil talentat! Katia Cărbune a câştigat cel de-al optulea sezon “Next Star”. Trofeul a fost acordat de Stela Pop... Alina Eremia, jurata „Next Star”, Delia și Nicole Cherry, într-o singură fotografie! Fanii au înroșiit butonul de LIKE!...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x