Antena Căutare

Iubește muzica la nebunie, dar are o mare durere în suflet! Mărturisirile sfâșietoare ale lui Flavio: ”De ziua mea, îmi doresc să mă sune tata. Dar nu vrea să știe de mine!”

Flavio are doar zece ani, vine din Piatra Neamț și este pasionat de muzică, motiv pentru care a venit la ”Next Star” ca să le arăte juraților cât de priceput e. 

Flavio are doar zece ani, vine din Piatra Neamț și este pasionat de muzică, motiv pentru care a venit la ”Next Star” ca să le arăte juraților cât de priceput e.

Iubește muzica la nebunie, însă viața lui nu este atât de simplă precum a unui copil de vârsta lui, întrucât tatăl lui și-a părăsit familia și, mai mult de atât, mama lui e bolnavă.

”De șapte ani mă confrunt cu o boală foarte dureroasă, furunculoza. Am dureri, e cumplit. El are grijă de mine, mă pansează.”, a mărturisit sfâșiat de durere mama lui.

”Nu mi-am văzut tatăl de când eram mic, în fiecare an, de ziua mea, îmi doresc să mă sune, dar degeaba. L-am căutat, dar nu vrea să știe de mine.”, a mărturisit Flavio, care a primit un cadou inedit în această seară - un pian ca să poată repeta acasă.

Flavio a intrerpretat ”Wherever I May Roam”, a lui Mettalica, iar Lidia Buble a fost încântată: ”Mi-a plăcut, da!”, a spus ea.

Vedeți reacțiile juraților, mai sus!

A pregătit un număr extraordinar și i-a dat gata pe jurați! Andreea, fetița care i-a lansat o provocare lui Dorian: ”Ce ... Dumnezeule, ce moment! Fetițele de la ”Trio Acrodance” i-au ridicat în picioare pe jurați! Lidia: ”Nu pot decât să vă fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x