Antena Căutare

La Next Star, Connect-R si-a gasit un viitor dansator

In editia trecuta de Next Star, emisiune difuzata de ANTENA 1, in fiecare joi seara, de la ora 20.30, si prezentata de Dan Negru, Stefan Coman a impresionat juriul cu un numar de senzatie de break- dance.

In editia trecuta de Next Star, emisiune difuzata de ANTENA 1, in fiecare joi seara, de la ora 20.30, si prezentata de Dan Negru, Stefan Coman a impresionat juriul cu un numar de senzatie de break- dance.

Desi are numai zece ani, baiatul este deja un dansator exceptional, castigand locul I la un concurs international dedicat acestui gen de dans. Stefan a fost, initial, pasionat de fotbal. A descoperit mai tarziu dansul, dar parintii au observat cat de mult ii place si l-au dus sa ia lectii. A devenit profesionist in scurt timp si, la 10 ani, se poate lauda cu premii la concursuri internationale de profil. De altfel, Stefan a participat si la ”Romania danseaza” unde a ajuns pana in semifinale si l-a impresionat pe CRBL care i-a si daruit sapca sa, fara de care nici un dansator profesionist nu poate aparea in fata fanilor sai.

Tot de acest obiect vestimentar a avut parte si la Next Star, cand Dan Negru si toti cei din juriu i-au daruit cateva zeci de sepci. Iar ca bucuria sa fie completa, sora lui Stefan, Ioana, gimnasta in lotul national de gimnastica de la Deva, alaturi de colege sale, au intrat in direct, si la randul lor, i-au facut cadou baiatului, alte sepci. Emotionat de gestul surorii sale, dar si pentru ca o vede destul de rar, Stefan s-a lasat prada emotiilor si a lacrimat. Alaturi de gasca de dansatori a lui Connect-R, baietii de la 1st Class, si ei fosti concurenti la „Romania danseaza”, concurentul a smuls urale de la juriu, dar si ropote de aplauze din partea publicului.

Ce alti tineri talentati mai are Romania, telespectatorii vor afla in fiecare joi, de la ora 20.30, la ANTENA 1 in emisiunea „Next Star”, prezentata de Dan Negru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x