Antena Căutare

Lora, despre începuturile carierei sale: ”Cântam la aprinzătorul de la aragaz, pe post de microfon!” MAREA PREMIERĂ NEXT STAR, marți, 16 septembrie

Începând din 16 septembriei, de la 20:30, Maria Cârneci, Lora, Vasile Muraru, Pepe și Connect-R trebuie să decidă cine are cele mai multe șanse să devină cel de-al patrulea „Next Star” al României

Începând din 16 septembriei, de la 20:30, Maria Cârneci, Lora, Vasile Muraru, Pepe și Connect-R trebuie să decidă cine are cele mai multe șanse să devină cel de-al patrulea „Next Star” al României.

Alegerea nu e niciodată una ușoară, nu doar pentru că cei mici sunt unul mai talentați decât altul, ci și pentru că ei și-au descoperit talentul cu care au fost înzestrați la o vârstă foarte fragedă și pot înțelege toate emoțiile pe care le trăiesc concurenții.

Primul fan al Lorei a fost chiar tatăl ei, cel care îi cânta în strună artistei încă de când ea avea 3 ani.

„Tata mă urca pe un scaun sau pe cel mai înalt obiect din casă, iar eu cântam la aprinzătorul de la aragaz, pe post de microfon”, își amintește amuzată Lora.

„La patru ani, când eram la grădiniță, am cântat prima dată pe o scenă adevărată. „Hit-ul” era Are mama o fetiță cât un ghemotoc”, mai dezvăluie artista.

Lora a știut că vrea să fie cântăreață și, deși vreme de doi ani a părăsit lumea artistică, pentru că mama ei nu era de acord, până la urmă a muncit și a făcut toate sacrificiile pentru a-și urma marele vis.

Omar Arnaout a început școala! Uite ce ”uniformă” are! MAREA PREMIERĂ NEXT STAR, marți, 16 septembrie!... Vanessa Marzavan, mesaj emoționant pentru mama sa! I-a scris o poezie de ziua ei de naștere. MAREA PREMIERĂ NEXT STAR, m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x