Lora se întrece cu soțul ei, la pescuit

Lora, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea din 18 septembrie, în postura de jurată la Next Star, este pasionată de pescuit.

Lora, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea din 18 septembrie, în postura de jurată la Next Star, este pasionată de pescuit. Și cum prinde ocazia, Lora merge cu soțul ei, actorul Dan Badea, la pește, pe o baltă din apropierea Capitalei.

“Am crescut în Galați, și pasiunea asta o am de când eram mică. Și da, împart această pasiune cu soțul meu. Dacă e mai bun decât mine la pescuit? Nu! (râde). Bine, a prins de curând un crap de 9 kg, nu știu cum am să-l bat vreodată, l-a prins la lansetă. Ce am făcut cu peștele? L-am eliberat”, ne spune Lora.

Cel mai mare pește capturat de Lora, până acum, este un crap de 3,5 kg, pe care l-a prins la undiță.

“Cred că am făcut o combinație foarte dubioasă cu boabe de porumb fierte și îndulcite, niște atractant, plus niște substanțe dulci care atrag crapii, și nu mai țin minte dacă am pus și râmă în toată combinația asta. Eu fac cockteiluri de-astea pe loc, ca să văd la ce trage peștele. Și fac concurs cu soțul meu”, mai povestește artista. Peștele le place să-l facă saramură sau la grătar, iar mama Lorei îl pregătește la cuptor, “într-un mod genial, pentru care o ador”.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri