Antena Căutare

Lucruri neștiute despre Alina Eremia, jurata „Next Star”: ce citește, ce obiecte nu-i lipsesc din geantă și care este „plăcerea ei vinovată”

 Alina Eremia, jurata „Next Star”, a acordat un „interviu fără perdea” unei publicații. Vedeta a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre ea, pe care fanii nu ar avea de unde să le cunoască.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, a acordat un „interviu fără perdea” unei publicații de beauty. Vedeta a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre ea, pe care fanii nu ar avea de unde să le cunoască.

Mai sinceră ca niciodată, diva a dezvăluit, că printre filmări și concerte, mai are timp și pentru lectură. „Cea mai frumoasa carte din lume şi alte povestiri”, Éric-Emmanuel Schmitt și ”Cele patruzeci de legi ale iubirii”, Elif Shafak, sunt cărțile de care s-a îndrăgostit pur și simplu în ultima perioadă.

Ca orice domnișoară care se respectă, din geanta artistei nu lipsesc niciodată „pudra, rujul și ochelarii de soare”, scrie glamour.ro. Și, da, oricine are o plăcere vinovată!

Alina Eremia nu poate rezista... ciocolatei.

Dorian Popa și Alina Eremia, impresionați de povestea Jessicăi și a lui Răzvan: ”Este un gest extraordinar să iubeşti un... Alina Eremia, emoționată! Mesajul tulburător primit de la un adolescent, după ce jurata Next Star a postat videoclipul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x