Antena Căutare

Micuța Alla Pugaciova de România cucerește publicul din Moscova

Oana Tabultoc, micuța cu sânge de rusoaică, a impresionat juriul cu vocea ei. Are doar 13 ani și este din Botoșani, dar a fost fost protagonista unui moment deosebit

Oana Tabultoc, micuța cu sânge de rusoaică, a impresionat juriul cu vocea ei. Este din Botoșani și la momentul în care a particpat avea 12 ani, dar a fost fost protagonista unui moment deosebit și a cântat în rusă.

"Are o dulceata in glas", a zis atunci Connect-R., iar Maria Carneci nu a ezitat si și-a exersat putin limba rusă la acel moment. Și a ajuns celebra după a interpretat piesa Allei Pugaciova- "Liubov, pohojaia na son".

Vezi AICI interpretarea Oanei la Next Star.

A fost pasul uriaș care a propulsat-o pe Oana în lumea muzicii. A fost remarcată de pe internet deproducătorul moldovean Serghei Orlov, cel care creşte stele şi peste Prut. Și a mai urcat o treaptă. A fost invitată să participe la concursul internațional Novaia Volna pentru copii, prin intermediul producătorului.

"Este uimitor că, fără să cunoască limba rusă, fata a făcut ca piesa interpreată să ajungă foarte populară, la Moscova", a declarat Serghei Orlov.

Etapele concursului Novaia Volna vor avea loc în august, iar micuța va avea de interpretat trei piese, dintre care una, cu siguranță, va fi cea care a făcut-o celebră.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x