Antena Căutare

Mii de copii talentati s-au prezentat, peste vara, la preselectiile Next Star

19 septembrie este data la care incepe al doilea sezon al emisiunii care-si propune ca, dintre cei mai talentati copii ai Romaniei, sa-l desemneze pe cel mai bun.

19 septembrie este data la care incepe al doilea sezon al emisiunii care-si propune ca, dintre cei mai talentati copii ai Romaniei, sa-l desemneze pe cel mai bun.

Juriul este format din vedetele pe care telespectatorii le-au indragit inca de la primul sezon – Connect-R, Pepe, Lora, Maria Carneci, Vasile Muraru – prezenta noua din platou fiind cea a Alexandrei Badoi, cunoscuta publicului de la Meteo – Observator, care va sustine moralul copiilor in culise. Prezentatorul show-ului este veteranul divertismentului din Romania, Dan Negru, vedeta care recunoaste ca, de cand are propriii copii, pe Dara si Bogdan, stie sa comunice incredibil de bine cu cei mici.

La castingul de peste vara, s-au prezentat incredibil de multi copii, cu un repertoriu international variat: cel mai mic dintre pretendentii premiului de 20 000 de euro a avut doi ani. De-abia stia sa vorbeasca, dar a cantat. Un altul s-a scapat pe el de emotie, iar un pusti a venit mascat in Lady Gaga, cu dresul si pantofii cu toc ai mamei lui, machiat si cu peruca. A fost insotit de bunica, mama a aflat de inedita vestimentatie de-abia dupa ce copilul a iesit din “examen”.

Mii de copii s-au prezentat la castingul “Next Star” organizat in multe zone din tara, o surpriza placuta fiind o avalansa de cereri de inscriere a copiilor de peste Prut.

Omar Arnaout a intrat in echipa de la Neatza cu Razvan si Dani!... Noi ne potrivim fiindca ne iubim: Asculta aici noul single al lui Connect-R!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x