Antena Căutare

Mircea Eremia, artistul după care suspină toate fetele, profund la ceas de seară: „Oglinzile ne arată cum arătăm, nu cum suntem de fapt!”

 Alina Eremia, jurata „Next Star” este una dintre cele mai iubite cântărețe ale României și fratele ei i-a urmat exemplul. Mircea a devenit în ultimii ani artistul după care suspină toate fetele și pe bună dreptate: e frumos, e modest, are talent și e singur!

Alina Eremia, jurata „Next Star” este una dintre cele mai iubite cântărețe ale României și fratele ei i-a urmat exemplul. Mircea a devenit în ultimii ani artistul după care suspină toate fetele și pe bună dreptate: e frumos, e modest, are talent și e singur!

Sau cel puțin asta pretinde pe Facebook! În plus, deși are un fizic de invidiat, mezinul familiei Eremia cochetează și cu filosofia. Cel puțin asta demonstrează o fotografie postată la ceas de seară pe o rețea de socializare.

„Oglinzile ne arată cum arătăm, nu cum suntem de fapt!” este descrierea imaginii care le-a pus pe admiratoare pe jar.

„Superb!”, „Minunat!”, „Doamne, ce băiat!”, au fost numai câteva dintre comentariile transmise de către „fane”. Vouă vă place fratele Aliniei Eremia?

Lora, fosta jurată „Next Star”, vorbeşte la “Dincolo de aparenţe” despre copil: “Este băieţel!”... Iubita lui Dorian Popa, ca o adevărată „panteră roz”! Ultimele fotografii i-au pus pe jar pe admiratori: „Dacă vreodată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x