Antena Căutare

Așa ceva nu s-a mai văzut! Rareș a adus NORII pe scena Next Star!

Rareș are 13 ani. El este un băiat din București pasionat de chimie, care și-a propus să-i lase pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu gura căscată. În demersul său, Rareș a fost ajutat de Spooky - Profesorul trăsnit.

Rareș are 13 ani. El este un băiat din București pasionat de chimie, care și-a propus să-i lase pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu gura căscată. În demersul său, Rareș a fost ajutat de Spooky - Profesorul trăsnit.

Cel de-al doilea experiment realizat de Rareș a făcut platoul “Next Star” de nerecunoscut. Și asta pentru că el și-a propus să aducă pe scenă un... nor.

“Măi, dar noi abia am construit decorul ăsta!!!”, a fost reacția prezentatorului Dan Negru, când a văzut ce se întâmplă în platou.

Folclorul românesc a răsunat pe scena Next Star: Felicitări, Roxana Pațanghel!... Olimpia Cărăuleanu a dat o lecție de eleganță!”Până și sufletul și-l trage cu rafinament”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x