Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobație, prin unitate. Ce le-a transmis Marian Drăgulescu

Școala Gimnazială Recea a pregătit un moment neașteptat la Next Star 2021. Cei 14 meembri i-au umit pe jurați.

Școala Gimnazială Recea, moment de rezistență și acrobație la Next Star 2021 Galerie
Școala Gimnazială Recea, moment de rezistență și acrobație la Next Star 2021 | Antena 1

Școala Gimnazială Recea a pregătit un moment de acrobație pentru care au primit 3 voturi de DA. Marian Drăgulescu a fost prezent la numărul lor pentru a-i felicita.

Școala Gimnazială Recea, moment perfect de acrobație. Ce le-a spus Marian Drăgulescu

Cei 14 membri ai Școlii Gimnaziale Recea au făcut o impresie foarte bună la Next Star 2021, cu un moment de rezistență și acrobație. Aceștia au construit Coloana Infinitului cu trupurile lor și au demonstrat că doar mâinile unite pot crea adevărate momente unice.

Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică au fost uimți de perseverența și rezistența de care au dat dovadă și i-au felicitat cu 3 voturi de DA, ca în final să intre pe scenă Marian Drăgulescu și să le ofere câte o medalie.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Annemarie Lutsch merge direct în Marea Finală a sezonului 10

„Suntem Școala Gimnazială Recea și am venit să câștigăm Next Star. Suntem foarte uniți, ne înțelegem ca frații. Ce vrem să facem este destul de greu, trebuie să ai multă forță, echilibru”, s-au spus membrii.

„Mă uimea cum mă emoționează mâinile unite ale oamenilor. Noi când suntem uniți suntem o forță a naturii. Iar copiii ăștia au demonstrat. Cât de frumoși sunt oamenii când se unesc. Asta îneamnă munca în echipă. Toți pentru unul și unul pentru toți”, a spus Dorian Popa atunci când le urmărea numărul.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Annemarie Lutsch, dansul prin care și-a spus povestea de viață emoționantă. Cum au reacționat jurații

Dan Negru l-a chemat în scenă pe Marian Drăgulescu pentru a le oferi copiilor câte o medalie.

„Salutare, dragilor, să știți că v-am văzut din culise și nu am venit cu mâna goală, sunteți o echipă frumoasă, ați lucrat la acest număr. Sunteți o echipă unită. Vă sprijiniți și la proprpiu și la figurat”, le-a transmis Marian Drăgulescu.

„Eu v-am privit cu foarte mult interes. Eu m-am uitat la cea mai mică dintre voi care s-a cățărat. Toți ți-au creat posibilitatea de a urca acolo sus. Asta înseamnă să fiți o echipa. Aveți de la mine 14 de DA”, le-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Varză Gang, număr de dans în sincron perfect. Cât de bine s-au mișcat cei trei membri

„Ce pot să zic când văd așa copii frumoși, sănătoți. Sunteți o bucuie a privirii și a sufletului și vă mulțumesc pentru numărul vostru extrem de original și neașteptat, ce pot să zic decât DA”, a spus și Loredana.

„Copii, mie mi-ar plăcea că ați pleca și cu ceva de pe scena Next Star, mi-ar plăca printr-o minune să existe o noutate, votul meu e DA”, le-a transmis și Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Lucky Girls, trupa de fete care a făcut show total pe scenă. Ce coregrafie perfectă au avut... Next Star, 10 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Școala Gimnazială Recea merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x