Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. Trupa Extreme Magic, momentul emoționant care a adus lacrimi în ochii juraților

Trupa Extreme Magic urcă pe scenă și face spectacol în prima ediție a sezonului 10 "Next Star". Momentul lor a înduioșat inima publicului și a adus lacrimi în ochii juraților.

Trupa Extrem Magic Galerie
Trupa Extreme Magic urcă pe scenă și face spectacol în prima ediție a sezonului 10 "Next Star" | Antena 1

În această seară vor urca pe scena "Next Star" membrii trupei Extreme Magic. Echipa este formată din 7 dansatori senzaționali, 3 băieți și 4 fete cu vârste între 11 și 14 ani. Aceștia au venit plini de emoții, dar încrezători în numărul lor de dans.

Concurenții sunt obișnuiți cu scena și cu apaluzele publicului, fiind mereu plecați prin concursuri. Întrebați despre premiile pe care le-au câștigat în urma competițiilor, un membru al trupei a mărturisit că acum formația se califică mereu pe locul I, însă au avut și momente când au ieși pe locul II sau III.

Trupa Extreme Magic a venit însoțită de coregraful lor Alexandru Gangur, care i-a pregătit intens pentru marea competiție "Next Star".

Trupa Extreme Magic, mișcările care i-au lăsat pe jurați cu gura căscată

Încă de când au pășit pe scena "Next Star", copiii au impresionat jurații cu mișcările lor spectaculoase și cu dansul memorabilă. Aceștia au uitat de emoții și au reușit să facă un moment de street dance de zile mari.

Dorian Popa, Loredana, Ștefan Bănică și Șerban Copoț au rămas cu gura căscată, iar cuvintele de laudă nu s-au lăsat prea mult așteptate, după ce momentul celor 7 dansatori s-a încheiat.

"A fost și magic și extrem! Foarte frumoase schemele voastre, foarte multe elemente", a spus Dorian Popa, vizibil surprins de dansul trupei Extreme Magic.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

Concurenții și-au chemat coregraful pe scenă pentru a-l prezenta juriului. "Ți-ai dat cu reveneală?", l-a întrebat unul dintre membrii trupei pe acesta.

Alexandru Gangur a urcat timid pe scenă, însă povestea pe care a spus-o despre cum a luat naștere trupa Extreme Magic, a emoționat pe toată lumea.

"Am început toată povestea asta într-un centru de plasament, unde am crescut.", a dezvăluit el, înainte să izbucnească în lacrimi și să îi emoționeze pe jurați.

Cei 7 membrii ai trupei țin extrem de mult la cel care le-a fost alături mereu, lucru pentru care nu și-ar vedea viața fără el: "Am început cu el și nu putem termina fără el!"

Membrii trupei Extreme Magic au primit 3 X DA și au posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dan Negru despre noul sezon

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 22 mai 2021. Trupa Blană Bombă, momentul rock de senzație. Trupa a luat cu asalt scena: "Sunt geniali!&q... Next Star, 22 mai 2021. George Constantinescu a cucerit publicul cu piesa "Au Înnebunit Salcâmii". Momentul lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x