Antena Căutare

“Next Star”, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a doua ediție a noului sezon “Next Star”, care l-a desemnat câștigător pe Eduard Ungureanu (12 ani) din Brașov, a fost joi seara lider de audiență la orașe și în toată țara. Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.894.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.46.

Cea de-a doua ediție a noului sezon Next Star”, care l-a desemnat câștigător pe Eduard Ungureanu (12 ani) din Brașov, a fost joi seara lider de audiență la orașe și în toată țara. Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.894.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.46.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.31) o audiență medie de 6,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6,1 puncte de rating și o cotă de piață de 13,9%. De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 6,9 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, urmată de Pro TV, cu 6,4 puncte de rating și 15 cota de piață.

Copiii au făcut spectacol, joi seara, la “Next Star”, cu demonstrații de beatbox, acrobații pe cal, muzică, dans și acro dance (o combinațte de balet și gimnastică ritmică). Deși copiii s-au prezentat în concurs extrem de bine pregătiți, jurații Pepe, CRBL, Alina Eremia și Dorian Popa au fost mai exigenți ca niciodată. Cu toată rigurozitatea de care jurații au dat dovadă, CRBL a acordat joi seara primul trofeu Golden Star al sezonului, Yasminei Butilă, o fetiță de zece ani din Bistrița, care l-a lăsat fără cuvinte cu o demonstrație de acro dance, trimițând-o astfel direct în Marea finală. Pentru cei care nu știu, în acest sezon fiecare jurat are dreptul să trimită direct în finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune.

Astfel, Pepe, Alina, Dorian și CRBL au pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl pot folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit. Cum CRBL a acordat aseară Golden Star-ul său, rămâne de văzut cui vor reveni celelalte trei trofee.

Articolul continuă după reclamă

Ediția de joia aceasta l-a desemnat câștigător pe Eduard Ungureanu, un copil de 12 ani, din Brașov, care a interpretat dumnezeiește hit-ul ”Mamma Knows Best”, al inconfundabilei Jessie J. Momentul său a fost apreciat deopotrivă de cei patru jurați, care l-au trimis astfel în Marea Finală a celui de-al șaptelea sezon.

Cine sunt următorii copii talentați care vor intra în competiție, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 29 septembrie, ora 20.30, în următoarea ediție “Next Star”.

Artiste în miniatură! Trupa de majorete "Funky Dance", aleasă de public pentru finala de popularitate "Ne... Fosta concurenta la Next Star, Paula Both, lansează videoclipul "Rainbow". Ţi-o aminteşti pe fetiţa-fenomen?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x