Antena Căutare

O concurentă din Italia aspiră la titlul de „Next Star”

Succesul de care s-au bucurat concurenții „Next Star” după apariția în emisiune a depășit granițele României

Succesul de care s-au bucurat concurenții „Next Star” după apariția în emisiune a depășit granițele României. Așa se face că în ediția de mâine a emisiunii, difuzată de Antena 1 începând cu 20:30, Claudia Ciccateri, de 12 ani, din Priverno, Italia, încearcă să-i convingă pe membrii juriului că are toate datele necesare pentru a obține titlul de „Next Star”.

Odată intrată pe scena de la „Next Star”, fetița are parte de o surpriză de zile mari: Al Bano, unul dintre artiștii preferați ai Claudiei, îi trimite un mesaj de încurajare. Ce anume îi spune cântărețul, telespectatorii vor afla urmărind ediția de mâine a emisiunii.

Claudia nu pleacă doar cu experiența de neuitat de la „Next Star”, ci și cu primele cuvinte învățate în limba română, pe care ține chiar Dan Negru să i le dezvăluie. Care sunt acestea și cum se descurcă fetița de origine italiană în limba română, telespectatorii vor vedea mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Câștigătorii primelor două sezoane ale emisiunii “Next Star” și alți cinci concurenți susțin un recital în Parcul Herăst... David Ștefan, un ”gentleman” de doar opt ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x