Antena Căutare

Next Star, lider de audineță la nivelul întregului public din mediul urban

Mici sunt concurenţii de la „Next Star”, dar mare le este talentul. Asta au demonstrat aseară copiii care au venit în platoul emisiunii pentru a pune mâna pe trofeu, dar şi pe marele premiu în valoare de 20 000 de euro. Astfel,

Mici sunt concurenţii de la „Next Star”, dar mare le este talentul. Asta au demonstrat aseară copiii care au venit în platoul emisiunii pentru a pune mâna pe trofeu, dar şi pe marele premiu în valoare de 20 000 de euro.

Astfel, muzica ușoară, teatrul, dansul și muzica populară au urcat „Next Star” pe prima poziţie în topul audienţelor, la nivelul publicului din mediul urban. În minutul de aur de la 21.43 1.640.000 de români urmăreau emisiunea difuzată de Antena 1, înregistrând 8,9 puncte de rating şi 16,7% cotă de piaţă.

Antena 1 s-a clasat cu emisiunea Next Star pe primul loc în topul audiențelor la nivelul publicului din mediul urban, cu o medie de 6,9 puncte de rating și 14,3% cotă de piață. ProTv, următorul clasat, a obținut 6,5 puncte de rating și 13,5% cotă de piață.

Anna Tkachi, micuţa din Ucraina în vârstă de 9 ani, s-a calificat în finala show-ului „Next Star”, difuzat de Antena 1 joi, de la 20:30. Concurenta a câştiat un concurs de talente în ţara natală şi a obţinut un contract cu una dintre cele mai mari case de muzică din lume, Universal Music. „Summertime” a fost piesa cu care i-a cucerit pe juraţii emisiunii, Pepe, Connect-R, Lora, Maria Cârneci şi Vasile Muraru. „Nu am crezut că voi auzi o melodie jazz cântată la un astfel de nivel. Este incredibilă magia care a fost pe scenă la momentul Annei”, a spus Lora.

Momentele încărcate de emoție s-au ținut lanț şi în ediţia de aseară a emisiunii, când membrii juriului au avut, ca de fiecare dată, de făcut o alegere dificilă pentru că au asistat la un adevărat spectacol cu momente de muzică uşoară, populară, dans şi actorie.

Bianca Popa, concurenta din Oradea, i-a păcălit pe membrii juriului atunci când a început să cânte piesa „New York” a Aliciei Keys, pentru că după câteva momente, Dan Negru a întrerupt piesa şi a chemat taraful pe scenă. Astfel, Bianca a oferit unul dintre cele mai bune momente de muzică populară de la „Next Star”, după cum a mărturisit Pepe.

Pe scena show-ului a venit şi Andreas Gheorghe care i-a impresionat pe juraţi atât cu vocea sa, cât şi cu povestea pe care o are. Concurentul le-a dezvăluit că el este strănepotul unuia dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut România, Ilarion Boroaia, preot pe care şi Vasile Muraru a avut ocazia să-l întâlnească: „L-am cunoscut la Cernica, i-am cumpărat un casetofon, iar apoi îi duceam casete cu Sofia Vicoveanca”, a povestit maestrul Vasile Muraru. Andreas a primit cadou din partea echipei „Next Star” o garderobă de care avea nevoie, dar şi ore gratis de canto, timp de un an de zile, la şcoala de muzică a Danei Dorian.

Denisei Frunză, fetiţa de opt ani din Bacău, a urcat pe scenă alături de Claudiu Bleonţ şi a obţinut ropote de aplauze din partea publicului datorită momentului artistic care i-a amuzat pe juraţi.

Alexandra Cojocariu din Iaşi a interpretat melodia „Hurt” a Christinei Aguilera şi a reuşit să o emoţioneze pe Lora până la lacrimi: „Nu sunt o mare fană a Christinei, dar <Hurt> este una dintre cele mai bune piese compuse vreodată. M-am emoţionat atât de tare încât pur şi simplu nu mi-am putut stăpâni lacrimile”, a mărturisit Lora. Alexandra a avut parte şi de o surpriză din partea echipei atunci când a primit bicicleta mult dorită. Spre surprinderea ei, vestea a primit-o chiar de la Dan Negru care se afla în casa ei din Iaşi, imaginile fiind proiectate în plasma din platou.

Puştiul pasionat de pian şi chitară, Andy Ciobanu, în vârstă de 12 ani din Bucureşti, a făcut scena să vibreze cu un dans care i-a lăsat mască pe juraţi. „Ai avut o coregrafie atent studiată, se vede că ai studiat foarte bine mişcările, ai avut prize şi mărturisesc că ne-ai cucerit cu dansul tău”, a declarat Connect-R la sfârşitul momentului artistic.

Andreea Mihai din Galaţi a avut parte de o surpriză de proporţii din partea echipei atunci când în platoul emisiunii au apărut toţi prietenii ei cu tort, flori şi confetti. Concurenta în vârstă de 13 ani nu a avut niciodată o petrecere de ziua ei de naştere, iar Dan Negru i-a îndeplinit visul pe scena „Next Star”.

Mezina ediţiei de aseară a fost Lorena Mihalcea, micuţa de cinci ani din Ştefăneşti care a cântat melodia „Tu” alături de Eli. „Acesta a fost unul dintre momentele în care ne topim după copiii drăgălaşi. Momentul ne-a încărcat de energie pozitivă”, a declarat Pepe.

Pe scena „Next Star” talentele copiilor prind contur, dovadă este concertul pe care îl vor avea câţiva foşti concurenţi ai show-ului de joi seara. Astfel, Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Rose Marie Lanciu, câștigătorii primelor trei sezoane ale emisiunii „Next Star”, dar și alţi opt foști concurenţi vor cânta în concert la Baby Boom sămbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 14:00, la Romaero Băneasa, în cadrul celui mai mare târg pentru copiii cu vârsta curprinsă între 0 şi 5 ani şi pentru viitoarele mămici.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul All urban

Perioada 6 noiembrie 2014

Bucurie de proporții pentru Andreas Gheorghe – concurentul a primit haine și cursuri de canto!... Vedetele de la „Next Star”, pe scenă într-un super concert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x