Antena Căutare

Omar, câştigătorul primului sezon Next Star, a transformat studioul TV într-o sală de spectacol

De la ”Next Star”, direct pe sena de la „Netaza”. În prima zi de școală Omar Arnaout a venit în studioul matinalilor cu o piesă nouă și un videoclip de excepție:  ”I miss you”.

De la ”Next Star”, direct pe sena de la „Netaza”. În prima zi de școală Omar Arnaout a venit în studioul matinalilor cu o piesă nouă și un videoclip de excepție: ”I miss you”.

Deja piesa poate fi ascultată la toate radiourile din țară. Carimatic, puștiul este la fel ca întotdeauna: plin de energie, talent și optimism. Cu această ocazie, Omar a fost felicitat pentru premiul "Best new talent", câștigat recent în Germania.

Puștiul minune a venit la ”Neatza”, unde ne-a încântat din nou cu vocea care i-a adus celebritate, dar și Trofeul Next Star.

NU RATA JOI, 15 SEPTEMBRIE, NOUL SEZON NEXT STAR, DE LA 20.30, DOAR LA ANTENA 1!

Dan Negru, o zi emoționantă: „Fetița mea a început școala!” Ce sfaturi le-a dat părinților prezentatorul ”Next Star”... Emoționant! O fetiță cu autism vine să cânte, în premieră, la “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x