Next Star

Ne revedem în curând!

Preselectiile "Next Star" au ajuns în Constanța! Toți copiii talentați sunt așteptați la Casa de Cultură a Sindicatelor. Semnătura ta poate deveni autograf!

 

Preselecțiile naționale pentru cel de-al nouălea sezon “Next Star” continuă după sărbătorile de Paști, în alte trei locații. 

Așadar, astăzi, toți copiii talentați la muzică, dans, actorie și orice alt domeniu sunt așteptați la casting, la Constanța (la Casa de cultură a sindicatelor, de la ora 11.00).

Duminică, 15 aprilie, preselecțiile continuă la Brașov (Palatul Copiilor, de la ora 11.00) și la București (Palatul Național al Copiilor, de la ora 13.00).

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe