Antena Căutare

Puștiul acesta e senzație curată! David a realizat un super show de umor, chiar în timp ce cânta la pian! „Așa moment...”

David Petre are 11 ani, dar puștiul are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi următorul star al României! Numărul său de pian s-a îmbinat perfect cu cel de...umor!

David Petre are 11 ani, dar puștiul are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi următorul star al României! Numărul său de pian s-a îmbinat perfect cu cel de...umor!

Concurentul este din Ploiești și studiază pianul cu o pasiune ieșită din comun. Cu ajutorul unui asistent, puștiul a făcut un număr special în care a cântat la pian, totul în timp ce a realizat și un număr savuros de umor!

Juriul „Next Star” a fost pe loc cucerit de glumele sale, dar și de îndemânarea cu care i-au alunecat degetele pe clapele pianului.

Pepe și Dorian s-au luat la ceartă! Andreea a făcut senzație pe scena de la „Next Star”!... Într-o lume de „ABsurzi”, puștii aceștia sunt o adevărată lecție de viață! Dansează dumnezeiește, deși nu aud muzica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x