Antena Căutare

Să fie verzi? Să fie roșii? Steluțele sunt în "mâinile" juriului. Akikai, super demonstrație de karate pe scena "Next Star"

În acest sezon, cel de-al nouălea de "Next Star", în spatele scenei, copiii și părinții lor îl vor avea alături pe Șerban Copoț, un fel de stăpân al culiselor, care îi va descoase pe copii înainte și după ce aceștia coboară de pe scenă și care va simți alături de părinți emoția fiecărui număr artistic.

În acest sezon, cel de-al nouălea de "Next Star", în spatele scenei, copiii și părinții lor îl vor avea alături pe Șerban Copoț, un fel de stăpân al culiselor, care îi va descoase pe copii înainte și după ce aceștia coboară de pe scenă și care va simți alături de părinți emoția fiecărui număr artistic.

Ei bine, primul care face cunoștință cu trupa Akikai este chiar Șerban. Cel mai mic are 7 ani, cel mai mare are 13, vin tocmai din Tecuci și sunt 12 la număr.

Pasiunea lor pentru karate s-a văzut pe scenă, unde au pregătit un număr special, pe care l-au prezentat în fața juriului care, după reprezentație, a votat. Să fie verde? Să fie roșu?

Hei, cine mai cântă acolo în spate?! Sebi și Dani, acompaniați chiar de Dan Bittman, într-o interpretare de excepție pe ... S-a întors la "Next Star" și l-a mustrat pe Dorian că i-a dat steluță roșie! Briana Magdaș impresionează cu me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x