Antena Căutare

Să vezi un puști de cinci ani cântând ”Wop, wop”? Fabulos! Angel are multe iubite la grădinită, dar numai una-i ”Eroina”!

Popularitatea băieților de la ”Carla's Dreams” a fost puternic zguduită de prezență unui artist care a cucerit public de la prima apariție.

Popularitatea băieților de la ”Carla's Dreams” a fost puternic zguduită de prezență unui artist care a cucerit public de la prima apariție.

Vorbim despre Angel, un băiețel de doar cinci ani, care a reușit să facă senzație cu momentul de pe scena ”Next Star”, acolo unde a cântat piesa ”Eroina (Sub pielea mea)”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Blond, cu un zâmbet cuceritor, cu vorbele la el și, desigur, cu gluga pe cap, Angel e un înger cu adevărat. Unde mai pui că are și carismă, dar și talent!

În ciuda „concurenței”, știm sigur că băieții nu se vor supăra. Cum să te superi pe el??

Omar, câştigătorul primului sezon Next Star, fotografii de colecție din copilărie. Fanii: „Ce copil frumos și talentat!... Din fetiţa - minune, într-o adolescentă superbă. Elena Hasna a scos primul ei videoclip. Nu ai voie să îl ratezi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x