Antena Căutare

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”, Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

Talent, energie și momente emoționante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Talent, energie și momente emoționante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Una dintre surprizele serii va fi oferită de copiii Brothers Crew, trupa de dansatori coordonată de Piticu’. Cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, vor deborda de energie și vor pune în scenă un moment de street dance combinat cu hip-hop. Numărul lor îl va determina pe Dorian Popa să se ridice în picioare și să danseze, dar și pe ceilalți doi jurați, Pepe și Lidia Buble, să le aprecieze îndelung coregrafia.

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”,   Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

“Sunt atât de buni încât cred că o să-i invit în următorul meu clip!”, spune Dorian. Wow, wow, wow!, reacționează juratul Next Star, impresionat de momentul artistic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”,   Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

Și tinerii dansatori vor avea o surpriză pentru Dorian Popa. Ce i-au pregătit juratului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x