Antena Căutare

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”, Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

Talent, energie și momente emoționante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Talent, energie și momente emoționante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Una dintre surprizele serii va fi oferită de copiii Brothers Crew, trupa de dansatori coordonată de Piticu’. Cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, vor deborda de energie și vor pune în scenă un moment de street dance combinat cu hip-hop. Numărul lor îl va determina pe Dorian Popa să se ridice în picioare și să danseze, dar și pe ceilalți doi jurați, Pepe și Lidia Buble, să le aprecieze îndelung coregrafia.

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”,   Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

“Sunt atât de buni încât cred că o să-i invit în următorul meu clip!”, spune Dorian. Wow, wow, wow!, reacționează juratul Next Star, impresionat de momentul artistic.

Dacă cineva de acasă sau din public a văzut vreodată filmulețele alea super virale, cu puștii ăia din State care candidează la super concursuri și dansează excepțional, voi sunteți cel puțin la nivelul ăla!, continuă Dorian, care nu stă pe gânduri și le va face o propunere interesantă. “Scot piesă cu Shift și se va numi “Hâtz”. Vreți să dansați în clipul meu?

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Next Star”,   Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

Și tinerii dansatori vor avea o surpriză pentru Dorian Popa. Ce i-au pregătit juratului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x