Antena Căutare

Sora celebrei Iulianei Beregoi a venit la Next Star. Când jurații văd care este marea pasiune a fetiței se năpustesc pe scenă: „Mi-e foarte frică!”

Se trage dintr-o familie de copii minune. Sora sa, Iuliana, este un adevărat star al YouTube-ului, piesele sale fiind ascultate de milioane de ori. Concurenta a doua din această seară are alte calități. Ana Beregoi are 11 ani și a devenit o adevărată specialistă în stăpânirea hoverboardului.

Numărul Anei o impresionează atât de mult pe sărbătorita zile, încât aceasta din urmă nu se paote abține să nu încerce jucăria.

“Eu sunt un mare pasionat de hoverboard-uri, m-am jucat cu ele o grămadă de timp. Este foarte greu ce vrea să facă ea acolo”, spune juratul Dorian Popa. “M-am plimbat și eu pe hoverboard și era să cad de câteva ori. Ana va face un spectacol foarte dificil”, spune și Pepe. “Eu nici măcar nu am avut curajul să încerc vreodată să mă urc pe această minunăție, darămite să mai dansez pe ea”, adaugă Lidia Buble.

Îndemnată de colegii Pepe și Dorian Popa să urce pe hoverboard, Lidia se lasă greu înduplecată. “Mi-e foarte frică!”, “Voi vreți să nu mai aveți colegă?”, le spune ea.”Te ținem noi!”, insistă Dorian. “Pepe, colega noastră, Lidia, vrea să se joace cu hoverboardul!”, mai spune el.

Ne-au crescut inimile de bucurie ascultând-o! Cosmina Marin a fermecat-o pe Lidia: „Dacă faceți vreo greșeală, o să aveț... Atunci când nu-ți mai poți stăpâni lacrimile: Denisa, fetița fără părinți, care a cântat „Mulțumesc, iubită mamă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x