Antena Căutare

Spectacol pe scena ”Next Star”! Burlanul o înghite pe Ruby, iar baba îl ridică pe moș: Gelu Voicu și Katia stârnesc hohote de râs

Katia Trifon are 14 ani şi vine tocmai din Chişinău. S-a prezentat la "Next Star" cu un număr special cu păpuşi, moment artistic învăţat chiar de la mama sa.

Katia Trifon are 14 ani şi vine tocmai din Chişinău. S-a prezentat la "Next Star" cu un număr special cu păpuşi, moment artistic învăţat chiar de la mama sa.

"Am moştenit pasiunea asta de la mama şi de la mătuşa mea. Ele au fost şi la circ, făceau momente speciale pentru copii. Îmi place foarte mult şi pictura. De mică desenez şi am descoperit singură această pasiune", povestea Kati.

Ei bine, domnișoara face acum echipă cu Gelu Voicu, cel provocat de Marcel Pavel la duel.

El, în deja celebrul burlan galben, care la final, o înghite pe Ruby, ea, la ”butoanele” cuplului de păpuși moș-babă, care realizează un dans tradițional. Râsul și voia bună se păstrează minute bune în platoul ”Next Star”, semn că momentul lor și-a atins scopul.

Dar ce decide juriul? Ei bine, cu patru steluțe verzi, Dani și Marcel câștigă duelul și merg în FINALA SERII!

Marcel Pavel, față în față cu un geniu! Urarea lui Dani de 1 Decembrie va ajunge și la sufletul tău de român!... ”Cine m-a făcut om mare” n-a sunat vreodată mai bine! După duetul cu Selena, Laura Lavric vrea DUEL cu Lidia Buble...
Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Ultimele știri
x