Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

Dragoș, un puști de doar zece ani, care a urcat pe scena de la ”Next Star”, în urmă cu doar câteva săptămâni, a impresionat o țară întreagă cu povestea lui sfâșietoare, iar acum a avut parte de o surpriză colosală.


Dragoș, un puști de doar zece ani, care a urcat pe scena de la ”Next Star”, în urmă cu doar câteva săptămâni, a impresionat o țară întreagă cu povestea lui sfâșietoare, iar acum a avut parte de o surpriză colosală.

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

Diagnosticat cu trei forme de cancer și țintuit într-un scaun cu rotile, Dragoș iubește mașinile și a făcut senzație la ”Next Star”. Acum, însă, el a avut parte de o surpriză colosală, după cum a mărturisit Dan Negru pe contul personal de socializare. Mai exact, cei de la Mustang au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal, iar bucuria a fost imensă pentru puști.

”Dragoș e pustiul de 10 ani lovit de cancer, boala care l-a țintuit intr-un scaun cu rotile.

Ca sa-și țină copilul in viața, mama lui și-a vandut lucrurile de prin casa și așa săracă dintr-un sat din Oltenia.

Am spus povestea la NexT Star.
Știind ca-i plac mașinile i-am făcut cadou o mașina teleghidată, un Mustang albastru luat dintr-un mall...

Cei de la Mustang au văzut emisiunea și au plecat in caravana, cu zeci de Mustanguri spre Dragoș, in satul lui din Oltenia , cu portbagajele pline de cadouri!

Nu-i cunosc, nu i-am întâlnit niciodata, nu am comunicat niciodata deci nu e niciun parteneriat comercial.

După apariția la Next Star, mama lui Dragoș, ajutată de mulți a încetat să-și mai văndă lucruri de prin casă.

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

Puștiul, la 10 e atacat de trei forme agresive de cancer.

O vorbă bună i-ar prinde bine mamei.

O găsiți la 0756 333 050”, a scris Dan Negru în dreptul imaginilor postate pe contul personal de socializare.

Dragos Condescu (10 ani), din comuna Secu, judetul Dolj, a câștigat finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon ”Next Star”. El a sustinut un moment de teatru de papusi si a fost ales câștigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1. Dragos Condescu a castigat Trofeul de popularitate si un premiu in valoare de 5.000 de euro.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video