Antena Căutare

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

Dragoș, un puști de doar zece ani, care a urcat pe scena de la ”Next Star”, în urmă cu doar câteva săptămâni, a impresionat o țară întreagă cu povestea lui sfâșietoare, iar acum a avut parte de o surpriză colosală.


Dragoș, un puști de doar zece ani, care a urcat pe scena de la ”Next Star”, în urmă cu doar câteva săptămâni, a impresionat o țară întreagă cu povestea lui sfâșietoare, iar acum a avut parte de o surpriză colosală.

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diagnosticat cu trei forme de cancer și țintuit într-un scaun cu rotile, Dragoș iubește mașinile și a făcut senzație la ”Next Star”. Acum, însă, el a avut parte de o surpriză colosală, după cum a mărturisit Dan Negru pe contul personal de socializare. Mai exact, cei de la Mustang au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal, iar bucuria a fost imensă pentru puști.

”Dragoș e pustiul de 10 ani lovit de cancer, boala care l-a țintuit intr-un scaun cu rotile.

Ca sa-și țină copilul in viața, mama lui și-a vandut lucrurile de prin casa și așa săracă dintr-un sat din Oltenia.

Am spus povestea la NexT Star.
Știind ca-i plac mașinile i-am făcut cadou o mașina teleghidată, un Mustang albastru luat dintr-un mall...

Cei de la Mustang au văzut emisiunea și au plecat in caravana, cu zeci de Mustanguri spre Dragoș, in satul lui din Oltenia , cu portbagajele pline de cadouri!

Nu-i cunosc, nu i-am întâlnit niciodata, nu am comunicat niciodata deci nu e niciun parteneriat comercial.

După apariția la Next Star, mama lui Dragoș, ajutată de mulți a încetat să-și mai văndă lucruri de prin casă.

Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”Surpriză de proporții pentru Dragoș, puștiul diagnosticat cu trei forme de cancer care a fost la ”Next Star”! Dan Negru a făcut anunțul: ”Au plecat cu zeci de mașini spre satul lui natal!”

Puștiul, la 10 e atacat de trei forme agresive de cancer.

O vorbă bună i-ar prinde bine mamei.

O găsiți la 0756 333 050”, a scris Dan Negru în dreptul imaginilor postate pe contul personal de socializare.

Dragos Condescu (10 ani), din comuna Secu, judetul Dolj, a câștigat finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon ”Next Star”. El a sustinut un moment de teatru de papusi si a fost ales câștigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1. Dragos Condescu a castigat Trofeul de popularitate si un premiu in valoare de 5.000 de euro.

Pepe primește un portret de-al său realizat din 200 de cuburi, în marea finală “Next Star”... Impresionați de povestea sa, oamenii au sărit în ajutorul lui Dragoș Condescu, câștigătorul trofeului de popularitate “...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x