Antena Căutare

Surpriza de proportii pentru Valentin, fan Steaua: Helmuth Duckadam a venit sa-l incurajeze, in Gala de Popularitate!

E din Mioveni, are doar 13 ani si deja e considerat o aparitie. Nu numai prin vocea cuceritoare, ci si prin infatisarea sa, care a determinat-o pe Lora sa exclame: "Mai, ce baiat frumos!"

E din Mioveni, are doar 13 ani si deja e considerat o aparitie. Nu numai prin vocea cuceritoare, ci si prin infatisarea sa, care a determinat-o pe Lora sa exclame: "Mai, ce baiat frumos!"

Pepe a fost "solul" trimis sa-i dea vestea cea buna lui Valentin Poenariu. Cand a auzit ca se numara printre cei mai populari concurenti si ca are de cantat in Gala, reactia lui a fost una de uimire profunda. Nici doua cuvinte n-a mai legat, ci doar a afisat un zambet senin.

Si pentru ca tot vorbim de popularitate, Valentin a declarat ca e fanul celei mai populare echipe romanesti de fotbal, Steaua. Din acest motiv, Dan Negru l-a adus in platoul Next Star pe marele Helmuth Duckadham, fost portar la Steaua, pentru a strange mana tanarului, inainte sa inceapa spectacolul.

O surpriza de zile mari atat pentru Valentin, cat si pentru juriul care s-a inghesuit sa faca poze cu "eroul de la Sevilla", cum mai este numit Duckadham.

Dupa ce a primit cadou o insigna si un tricou verde, plin de autografe si urari de la fostul portar, Vali s-a pus pe interpretat "Muro shavo", o melodie antrenanta a trupei romanesti Hara.

Pasiunea cu care a cantat a indemnat juriul sa i se alature pe scena, topaind si dansand veseli in jurul lui, pana le-a sarit casca din ureche, vorba Mariei Carneci. Iar la final, l-au imbratisat cu totii, unul cate unul. Frumos!

Pe Valentin Poenariu il puteti sustine printr-un SMS cu textul ”VALENTIN”, la 1313 (1,24 eur/sms TVA inclus).

I-ati mai vazut pe Batman si Superman dansand pe Macarena? Andrei & Alyn va dau prilejul sa-i urmariti!... La zece ani a cantat de nota 10! Bianca Petcu a impresionat juriul cu o voce impecabila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x