Antena Căutare

Tatiana Stefan si Adrian au cantat "Livin' la vida loca" pentru o campioana la karate

Tatiana Stefan, Carina Mihaila si Adrian au luptat pentru Diana, o tanara campioana la karate care provine dintr-o familie cu posibilitati materiale reduse. Sportiva a obtinut 18 medalii numai anul acesta.

Tatiana Stefan, Carina Mihaila si Adrian au luptat pentru Diana, o tanara de 14 ani, campioana la karate care provine dintr-o familie cu posibilitati materiale reduse. Sportiva a obtinut 18 medalii numai anul acesta.

Diana locuieste cu fratele si parintii ei intr-o singura incapere, iar visul ei este sa aiba camera sa. Nu se multumeste niciodata cu locul doi si se antreneaza pentru a deveni si mai buna la karate.

Primii care au cantat cu scopul de a atrage voturile juriului pentru a-i oferi premiul de 13.000 de lei au fost Tatiana Stefan si Adrian. Cei doi au interpretat piesa "Livin' la vida loca".

"Este cel mai frumos Craciun din viata mea", a spus Lora, dupa momentul lor.

Renata Nicolescu si Elena Hasna le-au depasit pe Mariah Carey si Whitney Houston... Catalin Botezatu si Andreea Raducan au sarit in ajutorul campioanei karatiste din Turda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x