Antena Căutare

Teo Angheluță, o dulceață de copil: "Dacă aș avea bani, mi-aș cumpăra un elefant!" El este cel mai tânăr dresor de câini

Pentru prima dată în acest sezon, la "Next Star", juriul, publicul, dar și telespectatorii au avut parte de un număr inedit de... de dresură de căței. 

Pentru prima dată în acest sezon, la "Next Star", juriul, publicul, dar și telespectatorii au avut parte de un număr inedit de... de dresură de căței.

Teo, un puști de șase ani, care a venit tocmai de la Baia Mare împreună cu prietenul său patruped, este un mare iubitor de animale. Puștiul ne-a mărturisit că mai are acasă 27 de capre și un uliu și că, dacă ar avea suficienți bani, și-ar cumpăra și un elefant.

A învățat să meargă ținându-se de cozile câinilor, iar acum, pe scena "Next Star", le-a arătat tuturor cât de bine se înțelege cu prietenul său patruped.

Dacă le-a plăcut juraților numărul de dresaj canin? Ohooo, ce de zâmbete au fost la masa juriului!

Pepe n-a mai avut stare pe scaun! Trouble Makers, moment de dans spectaculos pe scena "Next Star"... Felicităăăări! Andra Nețoi, micuța cu voce de aur, a câștigat cea de-a șaptea ediție „Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x